Wat lost toepassen op?

Door het toepassen van werkplekbekabeing lost men de volgende problemen op:

Arbo technisch:

Struikel gevaar, door het wegnemen van losliggende bekabeling over bijvoorbeeld de vloer, kan men niet meer struikelen. Het aanbrengen van een aluminium goot over vast bekabeling voorkomt struikelen.

Foutieve zithouding; door gebruik te maken van ergonomische middelen wordt de zithouding beter, door bijvoorbeeld gebruik te maken van een verlengkabel voor de muis, waardoor de muis meer bewegingsvrijheid heeft.

Vervuiling vloerbedekking; door het wegnemen van losliggende bekabeling kan men goed stofzuigen en er kan geen ophoping van stof ontstaan.

ICT en Facilitair technisch:

Verouderde en slechte stroomblokken; door het inzetten van gekeurde (TUV, Kema, CE) stroomblokken met verstekkerbare aansluitingen kan men altijd veilig stroom verdelen en aftappen.

Vertragingen tijdens verhuisbewegingen: door de werkplekken “individueel te bekabelen” kan men eenvoudiger een werkplek verhuizen doordat met niet hoeft te ontbossen. Hardware is aangesloten op de werkplek zelf en niet meer in wandgoten, losse stroomblokken of in ander tafels, waardoor deze eenvoudig zijn los te koppelen.

Overlengte; door het inzetten van de juiste lengte patchkabels, aansluitsnoeren en koppelsnoeren kan men overlengte voorkomen. Een datakabel van 10 meter gebruiken om een afstand van 3 meter te overbruggen is onnodig en kostbaar.

Esthetisch:

Door het toepassen van werkplekbekabeling voorkomt men:

– Onprofessionele uitstraling

– Slordige aanblik van mooi ingerichte ruimten

– Onoverzichtelijke werkplekken

Projecten

AV installaties

Vergader ruimten en overlegwerkplekken kunnen op eenvoudige manier zeer gebruiksvriendelijk worden gemaakt.... Lees meer

Cable management

Het adequaat en professioneel wegwerken van werkplekbekabeling gebruikmakend van hulpmiddelen zoals cable... Lees meer

Referenties

Wij zijn in de gelukkige omstandigheden dat onder andere de volgende opdrachtgevers... Lees meer